Monday, April 16, 2012

Puding Roti Dan Tat Buah

Views





Hai semua..rasanya sudah lama Lina tidak update blog ni. Ermmm..kalau tak update pun tak apakan, yelah blog Lina ni tak popular macam blog Lyssa, Ben Ashari , Yuyu dan blog-blog yang lain. Siapalah yang nak singgah dan follow (buat muka sedey).Kalau korang semua nak tahu, ada juga Lina ambil foto dari blog Ariya....hehehehehe..sebab dia pun update tentang puding yang sama.
Lina nak kongsikan dengan korang citarasa yang terbaru iaitu 
Puding Roti Dan Tat Buah!!



Kalau korang semua nak tahu, puding dan tat ni officemate Lina iaitu Kak Lin telah tempah dengan kawannya di laman blog. Pelbagai jenis kek dan juga puding korang boleh lihat kat blog ni. 
So, Lina order untuk pakej lunch dengan harga RM5 je.


Puding roti tersebut sangat lembut nak-nak bila dicurahkan dengan sos yang sangat lemak ke atas puding tersebut. Tat buah pula diletakkan buah anggur dan strawberi yang segar membuatkan Lina rasa bertambah selera. Bagi siapa-siapa yang diet bolehlah mengambil makanan sebegini.
Korang patut cuba taw...







3 comments:

  1. Salam kenal, dari Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...hehehe..cute!!..i folow u back..daaaa..

    ReplyDelete

Sila TEGUR masakan saya ni..
Tinggalkan komen anda di sini
SATU pun jadilah!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...